1

Collageen poeder tegen haaruitval

Wil jij je haar een health boost geven en haaruitval tegengaan? Dan is Foll’s Collagen Beauty Powder iets voor jou! Een collageen poeder gemaakt van marine collageen dat huid en haar herstelt van binnenuit. Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat dagelijks één scoop al genoeg is. Zo geef je je haren die healthy glow en maak je ze sterker. Collagen Beauty Powder is met zorg samengesteld, wetenschappelijk onderzocht, klinisch getest en gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten. Wil je meer weten over wat Foll’s Collagen Beauty Powder voor jou kan betekenen? Je leest er hier alles over.

Wat is collageen poeder?

Supplementen met collageen zijn een natuurlijke oplossing om je haar dikker te maken, omdat collageen je lichaam voorziet van voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond haar en haarzakjes op te bouwen. Collageen ondersteunt de aanmaak van haarfollikels. Zo stimuleert het de haargroei.

Collageen poeder is een supplement in poedervorm zodat je het kunt mixen met water, shakes of smoothies. Op deze manier wordt het beter door je lichaam opgenomen. Collagen Beauty Powder is de ultieme beauty boost voor jouw haar. Een heerlijk bij effect is, dat collageen bijdraagt aan een strakke, stevige en gladde huid. 

Waar is collageen poeder goed voor?

Collageen speelt een grote rol bij het vernieuwen van cellen en het behouden van kracht en elasticiteit. We verliezen collageen als we ouder worden. Rond de leeftijd van 25 jaar om precies te zijn. Dit kan vroegtijdige haaruitval kan veroorzaken. De toevoeging van collageen in je dieet kan dit omkeren. Ook versterkt collageen de hoofdhuid en helpt het via antioxidanten vrije radicalen te bestrijden die het haar beschadigen. Collageen is daarnaast een anti-aging eiwit en kan zelfs leeftijdsgebonden haaruitval voorkomen.

Welk type is het beste collageen poeder?

Foll’s Collagen Beauty Powder is gemaakt van marine collageen, ofwel zeecollageen. Dit ondersteunt de productie van lichaamseigen collageen door cruciale bouwstoffen te leveren in de vorm van aminozuren. Type 1-collageen zoals marine collageen, wordt gezien als hét allerbeste collageen, omdat ons lichaam het veel beter en sneller opneemt dan collageen dat afkomstig is van andere bronnen.

De structuur van collageen van vis is het meest vergelijkbaar met het collageen in het menselijk lichaam. Daarnaast is het de rijkste bron van essentiële aminozuren die het haar niet alleen dikker maken, maar ook haaruitval verminderen en de snelheid van de haargroei beïnvloeden. Marine collageen heeft in onderzoeken en klinische studies al vele voordelen laten zien.

Voor wie is Foll’s Collagen Beauty Powder geschikt? 

Zoals gezegd neemt je natuurlijke collageenpeil al af vanaf je 25e(!) en komt het nooit meer op het oude niveau. Hierdoor ontstaan de eerste rimpels voordat je ze met het blote oog kan zien. Vanaf je 25e is het dus aan te raden om te starten met supplementen om je collageen op peil te houden. Wanneer jij het beste uit jouw haar wil halen is Foll’s Collagen Beauty Powder zeker wat voor jou!

Op zoek naar kwalitatief goed collageen poeder? Dan is Foll’s Collagen Beauty Powder wat voor jou! Bekijk en bestel direct het assortiment hair vitamins in onze webshop!

Ben jij benieuwd wat Foll voor jou kan betekenen? Maar ben je vooral nieuwsgierig naar het Collagen Beauty Powder? Bekijk dan direct ons assortiment met hair vitamins producten en ontdek wat ons unieke collageen poeder voor jou kan betekenen!