1

Over Foll

Mooi en gezond haar vereist zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging. Daarom heeft Foll natuurlijke voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten ontwikkeld die rijk zijn aan essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen. Alles is klinisch getest, en ontwikkeld op basis van de huidige wetenschap. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat onze producten bijdragen aan een optimaal resultaat: sterk en gezond haar! 

Why Foll?

Hoe jong of oud je ook bent: haarverlies, haaruitval en kaalheid zijn nooit leuk. Onderzoek wijst uit dat maar liefst 70% van de mannen vroeg of laat te maken krijg met een vorm van kaalheid. Ook krijgt één op de vier vrouwen gedurende haar leven te maken met haarverlies en/of kaalheid.

Vooral na de bevalling komt het veel voor en is het helaas nog steeds taboe. Haaruitval komt écht vaker voor dan je denkt! Foll is er om je hier bij te helpen

 

Let’s grow together

Let’s grow together

Wil jij starten met de best mogelijke haarverzorging om jouw haar sterk en gezond te maken? Wil je de strijd aangaan tegen haaruitval op de meest effectieve manier? Dan is Foll hét merk voor jou! De hele lijn is rijk aan vitamines en mineralen, zoals biotine en zink. De haircare is volledig parabeenvrij en verrijkt met actieve ingrediënten en effectieve voedingsstoffen die strijden tegen haaruitval en dunner wordend haar. Door interne haarverzorging via voedingssupplementen in combinatie met topkwaliteit haarverzorgingsproducten behaal je de beste resultaten! 

Everything
your hair needs

Everything
your hair needs

Wij geloven dat wanneer je de leiding neemt over de gezondheid van je haar, haargroei en huid, je ook op andere manieren groeit: je voelt je sterker en zelfverzekerder. Met onze natuurlijke producten, richten wij ons op zowel de innerlijke, als uiterlijke haarverzorging. Zo gaan we samen met jou de strijd aan tegen dunner wordend haar, haaruitval en het verlies van huidelasticiteit.

Only natural ingredients

Only natural ingredients

Foll’s Hair Care & Hair Vitamins zijn met zorg samengesteld uit natuurlijke nutriënten. Hoofdingrediënten biotine, selenium, zink en de essentiële B-vitamines zijn de belangrijkste bouwstenen die de haargroei stimuleren én de strijd aangaan tegen haarverlies. Voor optimaal resultaat hebben wij gekozen voor de beste nutriënten en stoffen die goed door het lichaam en haar worden opgenomen. Onze producten zijn onderverdeeld in twee series: de hair care lijn en de hair vitamins. Want door interne haarverzorging via voedingssupplementen in combinatie met topkwaliteit haarverzorging haarverzorgingsproducten, behaal je de beste resultaten!