1

Geef het haar van jouw geliefden dit jaar een health boost cadeau tijdens de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van samenzijn met familie en vrienden, genieten van een kerstdiner én natuurlijk het geven van kerstcadeaus. Wil jij dit jaar jouw geliefden verrassen met een uniek cadeau? De haarproducten van Foll zijn precies wat je zoekt!

Het is weer december. Nog even en we zitten weer met familie en vrienden bij elkaar voor een gezellige avond. Tijd om daarom op zoek te gaan naar de perfecte cadeaus om te geven. Dit jaar geef je het haar van jouw geliefden een health boost met de hair care producten en hair vitamins van Foll. De leukste cadeaus hebben wij voor je op een rij gezet.

 

Cadeautip 1: hair kits voor de ultieme verzorging

Op zoek naar hét perfecte cadeau voor de feestdagen? Kies dan voor onze hair kits. Deze kits bestaan uit verschillende producten die jouw haar een enorme health boost geven en die vroegtijdige kaalheid en haarbreuk tegen gaan. De Hair Loss Prevention Kit is een complete set met hair care én hair vitamins. Deze kit gaat de strijd aan tegen haarverlies én maakt het haar gezonder en sterker. De haargroei bevorderen? Kies dan voor de Hair Care, Growth & Strength Kit. Deze kit zit boordevol verzorging om de haargroei te bevorderen én te versterken. Daarnaast helpen de producten ook om droogheid, haarbreuk en haarverlies tegen te gaan. Ontdek al onze hair kits in onze webshop.

 

Cadeautip 2: shampoo en conditioner voor de perfecte verzorging

Een goede verzorging voor je haar is voor iedereen belangrijk. Zorg daarom voor optimale verzorging tijdens het wassen. Met de Haaruitval Shampoo krijgt het de voeding en hydratatie dat het nodig heeft. Deze shampoo zit boordevol natuurlijke en veganistische ingrediënten. Hierdoor wordt de natuurlijk haargroei bevorderd en wordt haarbreuk en haarverlies tegengegaan. Naast een goede voedende shampoo is ook het afsluiten met een conditioner belangrijk voor de verzorging van het haar. Met de Reconstructing Conditioner krijgt je haar de ultieme nazorg. Samen met deze producten zorg je ervoor dat het haar goed gevoed én beschermd is.

 

Cadeautip 3: hair vitamins voor extra liefde

Extra vitamines zijn nooit verkeerd. Niet alleen voor je lichaam, maar ook zeker voor het haar. De revolutionaire Hair Growth Vitamins zijn rijk aan 15 essentiële vitamines die de groei van gezond haar stimuleren en die het haar sterker én voller maken. Daarnaast pakken de hair vitamins haaruitval en dun, slap haar bij de wortels aan. Deze strijd begint immers van binnenuit. Na het nemen van onze hair vitamins zie je zichtbaar verschil. Hierdoor zijn deze vitamins een uniek én perfect cadeau om te geven aan je geliefden.

 

Cadeautip 4: beauty powder voor huid én haar

Met de Foll’s Collageen poeder als cadeau geef je niet alleen een boost aan het haar, maar ook aan de huid. Ons beauty powder met collageen heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het voor voller en sterker haar van binnenuit, stevigheid én elasticiteit voor de huid en helpt het haaruitval te voorkomen. Daarnaast heeft het klinisch bewezen resultaten. Het collagen beauty powder heeft een lekkere frisse bessensmaak waardoor het makkelijk in te nemen is met water, een shake of een smoothie.

 

Ontdek alle hair care producten van Foll voor een healthy boost aan het haar!

Bij Foll weten wij hoe belangrijk een goede verzorging voor het haar is. Daarom zit je met onze producten altijd goed. Wij zorgen ervoor dat het haar de liefde krijgt die het nodig heeft. Hierdoor zijn onze producten perfect om te geven tijdens de feestdagen. Leg jouw geliefden in de watten en bestel nu de hair care producten en hair vitamines van Foll in onze webshop.

 

Weet je niet zeker welk product het meest geschikt is om cadeau te geven? Wij helpen je graag! Neem dan gewoon contact met ons op. 

Happy holidays!