Retour formulier

Foll

Eindelijk, jouw foll bestelling is binnen! Ben je toch niet helemaal tevreden of heb je het verkeerde product ontvangen, dan wil je je aankoop wellicht retourneren. Snappen we. Geen probleem! Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor een snelle verwerking van je retourverzoek vragen wij je onderstaand formulier volledig en naar waarheid in te vullen.

Note: Wegens hygiënische redenen mogen geopende producten niet geretourneerd worden. Indien de verzegeling van het product is verbroken, het product geopend of gebruikt is, verlies je je herroepingsrecht. Bovengenoemde geretourneerde producten zullen wij daarom ook niet in behandeling nemen.

In geval van retour, dient het product geretourneerd te worden met alle geleverde toebehoren en zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking. Retourkosten zullen alleen in rekening worden gebracht mits de bestelling verkeerd geleverd is. In elk ander geval zijn retourkosten voor eigen rekening.

Wanneer je een product retour stuurt ontvang je een bevestiging wanneer deze ontvangen is en in behandeling wordt genomen. Heb je nog vragen over je retour(zending)? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@follhair.com.

Retour formulier