Klinisch bewezen

Welkom op onze Klinisch Bewezen Pagina

Hier laten we je graag zien dat onze producten niet alleen beloftes maken, maar ook worden ondersteund door klinische studies. We begrijpen dat je op zoek bent naar bewijs van effectiviteit, en daarom hebben we onze producten laten testen in gedegen onderzoeken. Ontdek hieronder de klinische studies voor onze twee toonaangevende producten: Foll's Collagen Beauty Powder en Foll's Root Activating Serum.

Foll's Collagen Beauty Powder: Klinisch Bewezen Resultaten

Ons Foll's Collagen Beauty Powder is speciaal ontwikkeld om de huid, het haar en de nagels te verbeteren. Dit hoogwaardige supplement bevat marine collageen Naticol, afkomstig van duurzaam gevangen vis. Het unieke aminozuurprofiel zorgt voor optimale opname en verbeterde resultaten.

Een studie met 114 vrouwen in de leeftijd van 45-65 jaar, die gedurende 8 weken dagelijks 2,5 gram type 1 collageenpeptiden of een placebo kregen. De resultaten toonden aanzienlijke verbeteringen in huidelasticiteit, hydratatie, rimpeldiepte en algehele teint bij de groep die collageenpeptiden innam.

Foll's Root Activating Serum: Klinisch Bewezen Resultaten

Ons Foll's Root Activating Serum is de ultieme oplossing voor gezond, sterk en voller haar. Met de krachtige formule van ons vegan haargroeiserum met AnaGain™ wordt haaruitval vertraagd en de dichtheid en sterkte van het haar bevorderd.

Studie:Onderzoek door Mibelle Biochemistry:

In een klinische studie met AnaGain™ is aangetoond dat de verhouding van actieve haarzakjes tot degenererende haarzakjes in slechts drie maanden tijd met maar liefst 78% kon toenemen.

Meer details over deze klinische studie en de resultaten vind je hier.

Wil jij ook de bewezen resultaten ervaren? Ontdek onze producten en boost je natuurlijke schoonheid en haargroei!

De haargroeicyclus

Stap 1: Anagene Fase - Groei en Vitaliteit

In de Anagene fase is je haar op zijn best! Actieve celverdeling zorgt voor opvallende haargroei. Maar wist je dat wel 90% van je haarfollikels in deze fase zit? Deze fase kan wel 2 tot 8 jaar duren, waardoor je haar een prachtige lengte en volume krijgt.

Stap 2: Catagene Fase - Voorbereiding op Vernieuwing

Na de groeispurt betreedt je haar de Catagene fase. Gedurende 2 tot 3 weken stopt de celproductie en krimpt de follikel. Het haar maakt zich los van de bodem van de follikel en vormt een zogenaamd 'clubhaar'. Een cruciale fase voor een gezonde haartransitie.

Stap 3: Telogene Fase - Een Welverdiende Rust:

Vanuit het Griekse 'telo', wat 'einde' betekent, komt de Telogene fase. Hier markeert je haar een pauze in de productie, waar de follikel tot wel 3 maanden in rust kan blijven. Een moment van herstel voordat de groei opnieuw begint.

Stap 4: Exogene Fase - Vernieuwing en Frisse Start

Het laatste deel van de cyclus is de Exogene fase, waarin oude haren uitvallen en ruimte maken voor nieuwe haargroei. Het is het begin van een nieuwe Anagene fase, waarin je haar een frisse start krijgt en opnieuw begint te floreren

 

Hoe wordt deze cyclus beïnvloed?

In onze zoektocht naar voller, sterker haar stuiten we vaak op een struikelblok: een verstoord haargroeiproces. Het merendeel van de haaruitvalproblemen vindt namelijk hun oorsprong in ongewenste veranderingen van deze natuurlijke cyclus. Genetica, hormonen, ziektes, medicatie en levensstijl spelen hierbij een cruciale rol.

Deze factoren kunnen de haargroeicyclus verstoren, met als gevolg een kortere anagene fase, vertraagde anagene fase of zelfs haarverdunning door folliculaire miniaturisatie.

Hoewel genetica buiten onze controle ligt, hebben we wel grip op onze levensstijl. En dat maakt een wereld van verschil in jouw strijd tegen haarverlies. Kies voor Foll, waar we de kracht van jouw controle en de wetenschap samenbrengen om jouw haar in volle glorie te herstellen. Stap in het nieuwe tijdperk van prachtig haar met Foll als je gids!

Krachtige Wapens tegen Haarverlies en voor een Vollere sterkere bos Haar!

Ontdek onze baanbrekende formule, verrijkt met twee krachtige ingrediënten die haarverlies tegengaan en zorgen voor een vollere haardos:

Anagain (Pisum Sativum spruit extract): Laat je haar heropleven

Anagain, afkomstig van het Pisum Sativum-spruitextract, is het ultieme schild tegen haarverlies. Het stimuleert een langdurige groeifase, waardoor je haar sterker en voller wordt dan ooit tevoren. Stop de strijd tegen dunner wordend haar!

Biotine B7: De sleutel tot een vollere haardos

Biotine B7, een essentieel vitamine, is onmisbaar voor een volle bos haar. Het stimuleert de groei en verbetert de algehele gezondheid van je haar, waardoor je geniet van een krachtige, volumineuze haardos. Geef je haar de kracht en volume die het verdient!

Aminozurencomplex: Versterkt en herstelt beschadigd haar

Ons aminozurencomplex, aangebracht op de hoofdhuid, versterkt en verbetert de integriteit van beschadigd haar. Het is de ultieme verzorging om je lokken nieuw leven in te blazen.

Ervaar de kracht van deze ingrediënten en zet de eerste stap naar weelderig, gezond haar. Met Foll, de sleutel tot jouw haargroei-journey!