1

Haarzorg

Iemand zei eens dat je haar het beste accessoire is... En daar zijn wij het absoluut mee eens! Gezond en sterk haar laat je er verzorgd uitzien, geeft je charisma en zelfvertrouwen. Haaruitval, dunner wordend haar, een terugtrekkende haargrens of zelfs kaalheid, kan je flink onzeker maken. Bij Foll weten we: mooi en gezond haar vereist zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging. Daarom hebben wij natuurlijke voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten ontwikkeld die rijk zijn aan essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen. Alles is klinisch getest, en ontwikkeld op basis van de huidige wetenschap. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat onze producten bijdragen aan een optimaal resultaat: sterk en gezond haar! 

Only natural ingredients

Only natural ingredients

Foll’s Hair Care & Hair Vitamins zijn met zorg samengesteld uit natuurlijke nutriënten. Hoofdingrediënten biotine, selenium, zink en de essentiële B-vitamines zijn de belangrijkste bouwstenen die de haargroei stimuleren én de strijd aangaan tegen haarverlies. Voor optimaal resultaat hebben wij gekozen voor de beste nutriënten en stoffen die goed door het lichaam en haar worden opgenomen. Onze producten zijn onderverdeeld in twee series: de hair care lijn en de hair vitamins. Want door interne haarverzorging via voedingssupplementen in combinatie met topkwaliteit haarverzorging haarverzorgingsproducten, behaal je de beste resultaten!

Everything
your hair needs

Everything
your hair needs

Wij geloven dat wanneer je de leiding neemt over de gezondheid van je haar, haargroei en huid, je ook op andere manieren groeit: je voelt je sterker en zelfverzekerder. Met onze natuurlijke producten, richten wij ons op zowel de innerlijke, als uiterlijke haarverzorging. Zo gaan we samen met jou de strijd aan tegen dunner wordend haar, haaruitval en het verlies van huidelasticiteit.

Essential nutrients, vitamins & minerals

PURE INGREDIËNTEN

Foll’s Hair Care & Hair Vitamins zijn met zorg samengesteld uit natuurlijke nutriënten. Hoofdingrediënten biotine en zink zijn de belangrijkste bouwstenen die de haargroei stimuleren én de strijd aangaan tegen haarverlies. Maar wist je dat onze supplementen niet alleen haargroei en -behoud ondersteunen? De vitaminen en supplementen zitten namelijk bomvol nutriënten die ook de nagels sterker maken en de huidelasticiteit verbeteren! Dit dankzij de toevoeging van krachtig werkzame bestanddelen zoals zeecollageen en vitamine A, B3, B6, D3 & E.
 • Biotine

  Biotine

 • Zink

  Zink

 • Vitamine E

  Vitamine E

 • Foliumzuur

  Foliumzuur

 • Selenium

  Selenium

 • Vitamine B6

  Vitamine B6

 • AnaGain ™

  AnaGain ™

 • Vitamine D3

  Vitamine D3