De Hair Care, Growth & Strength Kit zit vol met verzorgingsproducten die de haargroei bevorderen en het haar versterken. De kit bevat een actieve Biotine shampoo tegen haaruitval die de natuurlijke haargroei stimuleert en helpt bij droogheid, haarbreuk en haarverlies. Daarnaast is er een Reconstructing Conditioner die dunner wordend haar verdikt en de eerste tekenen van haaruitval tegengaat door intensieve voeding. Het Root Activating Serum is een verzorgend vegan haargroeiserum met AnaGain™ dat haaruitval vertraagt, de dichtheid en sterkte van het haar bevordert en zich richt op haarfollikels in de groeifase. Het werkt als overnight treatment. Tot slot is er een Volumizing Texture Spray die niet alleen textuur, maar ook meer volume en definitie aan het haar geeft. Deze bevat een speciale mix van voedende en verdikkende ingrediënten die vanaf de wortels zichtbaar meer volume aan het haar geven.

De kit omvat de volgende items:

Shampoo tegen haaruitval. Een actieve Biotine-shampoo die de natuurlijke haargroei bevordert en helpt bij droogheid, haarbreuk en haarverlies.

Een Reconstructing Conditioner die dunner wordend haar verdikt en intensief voedt om de eerste tekenen van haaruitval tegen te gaan.

Een Root Activating Serum dat haarfollikels van binnenuit versterkt met plantaardige extracten, proteïnen, vitaminen en mineralen, waaronder AnaGain™. Dit ingrediënt is klinisch getest en bewezen om haaruitval te verminderen, waardoor het haar zichtbaar dikker en sterker wordt en minder snel uitvalt.

Een Volumizing Texture Spray die niet alleen textuur geeft aan het haar, maar ook meer volume en definitie creëert. Het bevat een speciale mix van voedende en verdikkende ingrediënten die zichtbaar meer volume vanaf de wortels geven.

Bij het afsluiten van een FollReapeat abonnement ontvang je 20% korting op de producten.

Voor een effectief resultaat raden we aan om de producten gedurende een langere periode (minimaal twaalf weken) en met regelmaat te gebruiken. Zo krijg je het beste resultaat.

Het Root Activating Serum van Foll is bedoeld als een overnight treatment.

Wij adviseren de volgende gebruiksaanwijzing: Breng het serum dagelijks voor het slapengaan aan op een schone, droge of vochtige hoofdhuid. Breng een pipet van het serum aan. Focus vooral op probleemgebieden. Masseer het serum goed in met de vingertoppen en spoel het niet uit. Reinig de volgende ochtend je haar met een kleine hoeveelheid van de Biotin Strengthening Shampoo. Een druppeltje is genoeg.

Herhaal dit gedurende een maand dagelijks als intensieve behandeling en daarna gedurende twee maanden tweemaal per week om het effect te behouden.

•    Shampoo tegen haaruitval
•    Reconstructing Conditioner
•    Root Activation Serum
•    Volumizing Texture Spray

Vrij van siliconen, parabenen en ruwe sulfaten 

Enkel natuurlijke ingrediënten

Vól natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan het behoud en de groei van sterk en gezond haar

 • Biotine

  Biotine

 • Zink

  Zink

 • Vitamine E

  Vitamine E

 • Foliumzuur

  Foliumzuur

 • Selenium

  Selenium

 • Vitamine B6

  Vitamine B6

 • AnaGain ™

  AnaGain ™

 • Vitamine D3

  Vitamine D3

Hair Care, Growth & Strength Kit

De Hair Care, Growth & Strength Kit is samengesteld uit verzorgingsproducten die de haargroei bevorderen en het haar versterken, waardoor natuurlijke haargroei wordt gestimuleerd en droogheid, haarbreuk en haarverlies worden verminderd.

 • Gratis verzending bij bestellingen boven € 50 en FollRepeat

 • FollRepeat - 20% korting op alle bestellingen