1

De nieuwe beauty trend: collageen poeder

Dagelijks smeren we allerlei soorten crèmes en middeltjes om onze huid een boost te geven of te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hartstikke goed dat we zo consistent bezig bent met het verzorgen van de huid. Maar wist je dat een stralende huid van binnenuit komt? Door gezond te eten, veel water te drinken en de juiste supplementen te gebruiken, wordt je lichaam voorzien van voedingsstoffen die het nodig heeft om je huid een ultieme health boost te geven. Het collageen poeder van Foll zit bomvol natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de stevigheid en elasticiteit van de huid. Daarnaast zorgen ze ook voor het behoud en de groei van sterk en gezond haar. In deze blog lees je alles over Foll’s Collagen Beauty Powder.

Wat is collageen poeder?

Laten we bij het begin beginnen, want wat is collageen precies? Collageen is een eiwit dat van nature door ons lichaam wordt aangemaakt. Het speelt een belangrijke rol bij het vernieuwen van cellen en het behouden van kracht en elasticiteit van ons lichaam, gewrichten en andere lichaamsweefsels. Maar hoe ouder we worden, hoe minder collageen het lichaam aanmaakt. De afname begint al rond de leeftijd van 25 jaar. Ook factoren als vervuiling, roken en UV-stralen beïnvloeden de hoeveelheid collageen in ons lichaam. Hierdoor is de kans op vroegtijdige haaruitval en rimpels groter. Door gebruik te maken van collageen poeder kan dat worden voorkomen.

Welke actieve ingrediënten bevat ons collageen poeder?

Het collageen dat wij gebruiken voor ons collageenpoeder is van het merk Naticol. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de producten van Naticol gunstige eigenschappen bevatten. Allereerst is het een type 1 marinecollageen, ofwel viscollageen. Dit wordt gezien als het állerbeste type collageen. Het is de meest zuivere vorm en de structuur is vergelijkbaar met die van de menselijke huid. Hierdoor wordt viscollageen veel beter en sneller door ons lichaam opgenomen dan collageen dat afkomstig is van andere bronnen. Verder bevat Foll’s collageen poeder onder andere:

  • Hyaluronzuur: hydrateert en houdt de huid elastisch.
  • Co-enzym 10: helpt huidveroudering tegen te gaan.
  • Biotine: zorgt voor een gezondere huid en haren.
  • Ceramiden: helpt vochtverlies tegengaan en zichtbare schade van buitenaf te beperken. 

Hoe gebruik je Foll’s Collagen Beauty Powder?

Als je op zoek bent naar een makkelijke en lekkere manier om collageen in te nemen is Foll’s Collagen Beauty Powder iets voor jou. Het is klinisch bewezen dat dagelijks één scoop al genoeg is. Door het collageen poeder te mengen met water, shakes of je favoriete smoothie worden de effectieve bestanddelen beter opgenomen door je lichaam. Ons collageen poeder heeft een heerlijke frisse bessensmaak. Zo kun je de dag lekker beginnen met een beauty boost voor jouw haar en huid!

Wanneer is het eerste resultaat zichtbaar?

Collageen poeder is in de loop der jaren erg populair geworden omdat het zichtbaar resultaat geeft. Maar voller haar en een stralende huid krijg je niet zomaar. Om het beste resultaat te bereiken is het key om ons collageen poeder consistent en voor een langere tijd te gebruiken. Wij raden aan om Foll’s Collagen Beauty Powder minimaal twaalf weken elke dag in te nemen. Ons collageen poeder is klinisch getest en ontwikkeld op basis van de huidige wetenschap. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat Foll’s Collagen Beauty Powder bijdraagt aan een optimaal resultaat!

Op zoek naar een kwalitatief goed collageen poeder? Dan is Foll’s Collagen Beauty Powder wat voor jou! Bekijk en bestel direct in onze webshop!

Een stralende huid en gezond en sterk haar komt van binnenuit. Daarom hebben wij een collageen poeder met enkel natuurlijke ingrediënten ontwikkeld die jouw huid en haren een boost geven. Benieuwd naar Foll’s Collagen Beauty Powder? Ontdek wat ons unieke collageen poeder voor jou kan betekenen! Bestel het op onze website of neem contact met ons op.