-30%

Wat zit er in de Hair Growth & Strength Booster Kit for Women?

De kit bevat de volgende producten:

Collagen Beauty Booster: Een poeder op basis van Naticol® viscollageen dat helpt bij het herstellen van huid en haar van binnenuit. Het poeder bevat ook Biotine, vitamine C en hyaluronzuur voor extra voordelen. Meng het poeder met water, shakes of smoothies voor een beauty boost! Naticol® is een zeer zuivere vorm van collageen type I uit vis waarvan de effectiviteit wetenschappelijk onderbouwd is volgens Duteil* en wordt geproduceerd via een uniek proces met enzymatische hydrolyse voor optimale opname.

Biotin Strengthening Shampoo: Een actieve shampoo met Biotine die de natuurlijke haargroei bevordert en helpt bij droogheid, haarbreuk en haarverlies.

Reconstructing Conditioner met Jojoba Olie: Deze conditioner verdikt dunner wordend haar dat vatbaar is voor breuk. Het voedt het haar intensief en gaat zo de eerste tekenen van haaruitval tegen. Jojoba-olie heeft een vergelijkbare structuur als de natuurlijke oliën die ons lichaam aanmaakt, waardoor het goed door het haar wordt opgenomen. Het helpt het haar te hydrateren, te verzachten en te beschermen tegen breuk en beschadiging. Daarnaast heeft het een kalmerende werking op de hoofdhuid en kan het helpen bij het verminderen van roos en een jeukende hoofdhuid.

Ben je op zoek naar een complete set producten die niet alleen de haargroei stimuleren en het haar sterker en gezonder maken, maar ook haarverlies en haaruitval verminderen? Dan is onze Hair Growth & Strength Booster Kit For Women precies wat je nodig hebt!

Onze Collagen Beauty Booster is een krachtig poeder op basis van viscollageen, Biotine, vitamine C en hyaluronzuur, dat huid en haar herstelt van binnenuit. Onze Biotin Strengthening Shampoo bevordert de natuurlijke haargroei en helpt bij droogheid, haarbreuk en haarverlies, terwijl onze Reconstructing Conditioner dunner wordend haar verdikt en intensief voedt om de eerste tekenen van haaruitval tegen te gaan.

Onze Hair Growth & Strength Booster Kit For Women is samengesteld met hoogwaardige en effectieve ingrediënten. Het is een perfecte oplossing voor vrouwen die last hebben van dunner wordend haar en haarverlies. Met onze krachtige ingrediënten, zoals Biotine en viscollageen, kan het haar worden versterkt en gehydrateerd, waardoor het er gezonder en sterker uitziet. Bovendien is onze kit ook zeer geschikt voor vrouwen die last hebben van post partum haarverlies. Door de krachtige ingrediënten in onze kit, zoals Biotine en viscollageen, kan het haar worden versterkt en gehydrateerd, wat kan helpen bij het verminderen van haarverlies na de zwangerschap.

Geef je haar de nodige ondersteuning en bestel vandaag nog onze Hair Growth & Strength Booster Kit For Women!

Voor een effectief resultaat raden we aan om de producten met regelmaat en gedurende een langere periode (minimaal twaalf weken) te gebruiken. Zo krijg je het beste resultaat.

•    Biotin Strengthening Shampoo
•    Reconstructing Conditioner
•    Collagen Beauty Powder*

* De studie van Duteil C. (2016) onderzoekt het effect van het innemen van type 1 collageenpeptiden op het omkeren van tekenen van huidveroudering bij volwassen vrouwen. Type 1 collageen is het belangrijkste type collageen in het menselijk lichaam en is een belangrijk bestanddeel van de huid.

Het onderzoek omvatte 114 vrouwen in de leeftijd van 45-65 jaar oud. De vrouwen kregen dagelijks 2,5 gram type 1 collageenpeptiden of een placebo gedurende 8 weken. De huid van de vrouwen werd beoordeeld op basis van verschillende parameters, zoals elasticiteit, hydratatie, rimpeldiepte en teint.

De resultaten toonden aan dat de groep die de collageenpeptiden innam significant verbeterde huidelasticiteit, hydratatie en verminderde rimpeldiepte vertoonde in vergelijking met de placebogroep. Er was ook een significante verbetering in de algehele teint en uitstraling van de huid.

Enkel natuurlijke ingrediënten

Vól natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan het behoud en de groei van sterk en gezond haar

 • Biotine

  Biotine

 • Zink

  Zink

 • Vitamine E

  Vitamine E

 • Foliumzuur

  Foliumzuur

 • Selenium

  Selenium

 • Vitamine B6

  Vitamine B6

 • AnaGain ™

  AnaGain ™

 • Vitamine D3

  Vitamine D3

Hair Growth & Strength kit for Women

Ben je op zoek naar een complete set producten die niet alleen de haargroei stimuleren en het haar sterker en gezonder maken, maar ook haarverlies en haaruitval verminderen? Dan is onze Hair Growth & Strength Booster Kit For Women precies wat je nodig hebt!.

 • Gratis verzending bij bestellingen boven € 50 en FollRepeat

 • FollRepeat - 20% korting op alle bestellingen